a plate of slices of garlic bread

Airfryer knoflookbrood

Heerlijk zelfgemaakt knoflookbrood uit de airfryer

Ben jij een knoflookliefhebber die dol is op de smaak van versgebakken brood? En heb je toevallig ook een Airfryer in huis? Dan heb ik goed nieuws voor je! Vandaag gaan we namelijk een overheerlijk recept delen voor knapperig knoflookbrood uit de Airfryer. Dus pak je ingrediënten en zet je schrap voor een culinair avontuur dat je smaakpapillen zal doen dansen van vreugde!

Ingrediënten knoflookbrood

Om dit heerlijke knoflookbrood in de Airfryer te maken, heb je een aantal ingrediënten nodig, zoals vers brood, boter, knoflookpoeder en peterselie. Het beste is om een stokbrood of een ciabatta te gebruiken, omdat deze een knapperige buitenkant hebben en een zachte binnenkant, wat perfect is voor dit recept.

Het recept is heel eenvoudig: snijd het brood in plakjes, meng de boter met knoflookpoeder en peterselie en smeer het mengsel op de plakjes brood. Vervolgens leg je de plakjes brood in de Airfryer en bak je ze op hoge temperatuur tot ze knapperig en goudbruin zijn. Dit duurt meestal ongeveer 6-8 minuten, afhankelijk van de Airfryer die je hebt.

Zodra het knoflookbrood uit de Airfryer komt, laat je het even afkoelen voordat je ervan geniet. Serveer het als bijgerecht bij een heerlijke pasta of eet het gewoon als snack! Dit knoflookbrood uit de Airfryer is zo lekker dat je er zeker van zult genieten, dus waar wacht je nog op? Ga naar de keuken en probeer het zelf uit!

Wat is knoflookbrood eigenlijk?

Knoflookbrood is een soort brood dat gemaakt is met knoflook en andere kruiden. Het is een populaire snack of bijgerecht in veel landen en wordt vaak geserveerd bij pasta of soep.


a plate of slices of garlic bread
Afdrukken

Airfryer knoflookbrood

Heerlijk knoflookbrood uit de airfryer
Gang Borrelhapje
Keuken Amerikaans
Trefwoord Snack
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 4
calorieën 122kcal

Equipment

  • Airfryer

Ingrediënten

  • 15 g boter
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 3 eetlepels parmezaanse kaas
  • 2 theelepels peterselie optioneel
  • 1 ciabatta

Instructies

  • Verwarm de airfryer op 200 graden. Snij de ciabatta in ongeveer 8 sneetjes. Meng in een kom het boter, knoflook, parmezaanse kaas en de peterselie.
  • Smeer de sneden ciabatta in met het botermengsel. Plaats de ciabatta hierna in de airfryer
  • Zet deze 2-3 minuten op 200 graden.
  • Smakelijk eten!

Variatie knoflookbrood airfryer

Je hebt heel veel verschillende varianten van knoflookbrood. Sommige varianten van knoflookbrood bevatten ook andere ingredienten, zoals geroosterde pijnboompitten, peterselie of zongedroogde tomaatjes. Het is een lekker en smaakvol bijgerecht dat makkelijk te maken is en bij veel gerechten past.

Soortgelijke airfryer recepten

oats and nuts in gray bowl

Airfryer Granola

Zelfgemaakte granola, eenvoudig en heerlijk knapperig Welkom terug, lieve lezers! Vandaag duiken we de wereld…

Lees meer

Airfryer Haloumni

Welkom terug, lieve lezers! Vandaag nemen we een duik in de wereld van de Airfryer,…

Lees meer

Vissticks Airfryer

Gepaneerde vissticks uit de airfryer Vandaag wil ik je meenemen op een reis naar je…

Lees meer

Heb jij ook genoten van knoflookbrood uit de airfryer, beoordeel deze dan. Dan kan je andere weer verder helpen met het maken van een keuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept